Werken bij de Westerkim

Kwaliteitsverpleegkundige

Ter uitbreiding van het team zijn wij op zoek naar een enthousiaste kwaliteitsverpleegkundige!

 

Bouw jij mee aan de Westerkim?

De afgelopen tijd was in alle opzichten bijzonder voor de Westerkim. Niet alleen door Covid-19, maar ook vanwege veranderingen die zijn ingezet en de bouw van een nieuw thuis. De eerste bewoners zijn in 2021 verhuisd en in juni 2022 is de laatste groep bewoners over gegaan naar fase 2 nieuwbouw.
Je wordt onderdeel van een organisatie die volop in ontwikkeling is. Samen willen we groeien naar een cultuur waarbij de verantwoordelijkheden laag in de organisatie liggen.

 

Wat ga je doen?

Als kwaliteitsverpleegkundige voer je de regie over het zorgproces. Jouw uitdaging is om de kwaliteit van de verpleegkundige zorg te verbeteren. Dit doe je door het signaleren van knelpunten, het geven van coaching en feedback en door het creëren van bewustwording bij collega’s. Je verricht verpleegkundige werkzaamheden in complexe of onvoorspelbare zorgsituaties en doet dit vanuit de wensen en behoeften van de cliënt. Daarbij stel je het verpleegkundig zorgplan op en voert voorbehouden en risicovolle handelingen uit. 

 

Wie ben jij?

  • Je beschikt over een afgeronde HBO-V opleiding, wanneer deze is aangevuld met vakgerichte scholing is dit een pre;
  • Je bent gedreven en enthousiast en vindt het leuk je kennis over te dragen aan collega’s en teams;
  • Je hebt enkele jaren ervaring in het vakgebied en bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen;
  • Je hebt affiniteit met ouderen en hebt een hoge mate van verantwoordelijkheidsgevoel;
  • Je onderschrijft de christelijke identiteit van de Westerkim en ondersteunt onze bewoners in de beleving van hun geloof;
  • Je zet je in om onze belofte ‘welkom thuis’ in de dagelijkse praktijk waar te maken voor bewoners en collega’s.

 

Hoe werkt het?

Je komt in dienst bij de Westerkim en je krijgt een arbeidsovereenkomst voor 24 uur per week voor de duur van 1 jaar met de intentie tot verlenging naar onbepaalde tijd. De CAO verzorging, verpleging en thuiszorg (VVT) is van toepassing. De functie is ingeschaald in FWG 50. 

 

Meer weten?

Wil je meer informatie over deze functie of de mogelijkheden? Neem dan contact op met Erik de Jong, manager Zorg & Welzijn. Hij is bereikbaar via telefoonnummer 0528-264038 of per mail op e.dejong@westerkim.nl.

 

Ook kan je kijken op onze website westerkim.nl of op onze social media Facebook, LinkedIn en Instagram.

Wil je meteen solliciteren? Vul dan hieronder je gegevens in, voeg je CV en motivatie toe en klik op ‘Solliciteer’.

 

Let op: wij houden je over deze procedure op de hoogte via mail. Helaas komen onze mails soms in de "spambox" of "ongewenste mail" terecht. Houd daarom deze postvakken ook in de gaten.

 

De Westerkim voorziet zelf in de werving voor deze vacature. We hebben hierbij geen ondersteuning van werving- en selectiebureaus nodig

 

De Westerkim

Meer weten over het werken bij de Westerkim?

In ons huis vormen wij als bewoners, naasten, medewerkers en vrijwilligers samen de Westerkim familie. Dit betekent dat we vanuit naastenliefde om elkaar geven, aan elkaar denken en voor elkaar zorgen. Daarbij ondersteunen medewerkers en vrijwilligers de bewoners om zoveel mogelijk de regie over hun leven te houden.

Lees hier het verhaal van de Westerkim
Contact

De belofte Welkom Thuis

Wij beloven dat we elkaar horen, zien en kennen. Dat we oog en oor hebben voor elkaars levensverhaal. Als bewoners, naasten, medewerkers en vrijwilligers gaan wij met elkaar om zoals wij met onze familie omgaan. Elke dag opnieuw zeggen we tegen elkaar: welkom in deze familie, welkom thuis in de Westerkim.

Onze visie op wonen en zorg
Vacatures

Direct solliciteren

Mijn gegevens mogen 1 jaar bewaard blijven