Werken bij

Werken en leren in de Westerkim


Ben jij student, zij-instromer of herintreder en wil je werken en leren combineren? Dan ben je bij de Westerkim aan het juiste adres.

Werken en leren

De Westerkim is erkend leerbedrijf

Wij willen onze bewoners nu en in de toekomst liefdevolle zorg bieden van goed opgeleide professionals. Daarom investeren wij in het opleiden van studenten voor welzijn- en zorgopleidingen. De Westerkim is als erkend leerbedrijf aangesloten bij SBB. Wij begeleiden studenten van het mbo en het hbo.

Hoe ga je om met een tillift?

Je mogelijkheden bij de Westerkim

Beroeps Begeleidende Leerweg (BBL)

Bij de Westerkim kun je regelmatig starten met een BBL-traject voor niveau 2, 3 en 4. Je krijgt dan een arbeidscontract voor de duur van je studie. Daarnaast volg je gemiddeld een dag per week een opleiding. Heb je hier interesse voor, vul dan het contactformulier in. Als je aangeeft dat we je gegevens mogen bewaren, kom je bij ons in portefeuille en benaderen we je zodra er plaats is.

Beroeps Opleidende Leerweg (BOL)

Volg jij een MBO-opleiding voor zorg en welzijn? Dan kun je voor je stageplek terecht bij de Westerkim.

Hoger Beroeps Onderwijs (HBO)

Volg jij een hbo studie voor zorg en welzijn? Wij werken samen met verschillende hogescholen.

Maatschappelijke- en snuffelstages

Wil jij tijdens je maatschappelijke- of snuffelstage kennismaken met zorg en welzijn? Dan kun je bij de Westerkim terecht.

Meeloopdagen

Weet jij nog niet of het werken in de zorg bij je past?  Loop dan eens een dagje mee. Zo ontdek je wat het werken in de zorg betekent. Mail onze praktijkexperts om een afspraak te maken.

 

Oriëntatiebaan

Wil jij echt ervaren hoe het is om in de zorg te werken? Met een oriëntatiebaan kun je gedurende drie maanden onderzoeken of het werken in de ouderenzorg bij je past. Het is een betaalde baan met de mogelijkheid om daarna door te stromen in een BBL-traject.

Update oktober 2020:  In verband met COVID-19 nemen wij op dit moment geen nieuwe kandidaten aan voor een oriëntatiebaan. Zodra we hier weer ruimte voor hebben, maken we er melding van op deze pagina. Vanaf dat moment kun je ons weer benaderen voor een oriëntatiebaan.

Meer weten over werken en leren?

Bel of app onze praktijkexperts Angela Kroon en Christine Wildvank voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek op 0625117645 of stuur een mail.

Christine Wildvank

praktijkexpert

Christine Wildvank

praktijkexpert

Hoor de ervaringen van een helpende en huishoudelijk medewerker

Hoor het verhaal van een verzorgende IG in opleiding