Het verhaal van christelijk woonzorgcentrum de Westerkim in Hoogeveen

Maaltijden voor de buurt

Elke eerste woensdag van de maand van 17.30 tot 19.30 uur (inloop 17.00 uur)

Samen eten in de Westerkim

Moet u vaak alleen eten? Vindt u dat ongezellig en heeft u behoefte aan contact? Denk dan eens aan een gezamenlijke maaltijd bij de Westerkim. Wij organiseren dat elke eerste woensdag van de maand en doen dat in samenwerking met Stichting Welzijnswerk Hoogeveen en de Smederijen. Per keer zijn er zo’n 20 aanwezigen. Op een ongedwongen, ontspannen manier leert u zo nieuwe mensen kennen!

Iedereen vanaf 65 jaar is op deze woensdagen van 17.30 – 19.30 uur (inloop vanaf 17.00 uur) van harte welkom in het restaurant van de Westerkim, Griendtsveenweg 9 in Hoogeveen.

De kosten zijn € 9,-. U betaalt ter plekke.

Het menu is iedere keer weer anders en gevarieerd.

Opgeven kan via de mail (info@westerkim.nl), bellen met 0528 26 40 38 of via het onderstaande aanmeldformulier.

Graag tot ziens!

 

PS.

  • Wist u dat ons restaurant ook tussen de middag open is om een hapje te eten?
  • Wist u dat wij ook groepsmaaltijden verzorgen voor de appartementen in de Dekkerspassage (elke dinsdag) en maandelijks in Schoonvelde Oost, De Weide Blik en De IJssel? Woont u in een van deze ouderencomplexen en wilt u graag een keer mee-eten? Dan kunt u zich aanmelden bij Stichting Welzijnswerk Hoogeveen (SWW). Een vrijwilliger van SWW brengt de maaltijden vervolgens (in warmkasten) van de Westerkim naar de ouderencomplexen. Er wordt dan gezamenlijk gegeten in een groepsruimte in het desbetreffende appartement.

Opgave gezamenlijke maaltijd 4 september 2024

Contact