Nieuwbouw

De Westerkim heeft een nieuw thuis

Nieuwbouw

Kleinschalig en huiselijk

Ons nieuwe pand is op 10 juni 2022 opgeleverd en in mei officieel geopend door de burgemeester. Er zijn 10 kleinschalige woningen met elk 9 appartementen en een gezamenlijke huiskamer. Op de Brink, in het centrale hart, kunt u terecht voor een kopje koffie of een ontmoeting. Er is daar bovendien een restaurant, een winkeltje, bibliotheek en kapsalon. De appartementen van de Westerheem zijn eraan verbonden met korte looplijnen.

TV, internet en telefoon 

Tv, internet en telefoon in de nieuwbouw zijn onderwerpen, waarover we veel vragen krijgen. Daarom hebben we de brief en flyer hierover op de website geplaatst. U kunt ze hieronder downloaden.

Flyer wijzigingen internet, radio, telefonie en televisie

Loop hier virtueel door een appartement in de nieuwbouw

Oplevering van fase 2 van de nieuwbouw, 10 juni 2022

Energieneutraal en gasloos

Vanuit onze Christelijke identiteit vinden wij het belangrijk om te bouwen met respect voor de aarde en haar energiebronnen. Concreet betekent dit dat wij ons energieverbruik beperken door verregaande isolatie, dat we duurzame energie opwekken met meer dan zevenhonderd zonnepanelen en dat we efficiënt omgaan met energieverbruik door het toepassen van een hoge luchtdichtheid, led-verlichting en lucht/water warmtepompen. Hiermee zijn wij één van de eerste energieneutrale en gasloze zorgorganisaties van Nederland.

Veelgestelde vragen over de nieuwbouw

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van de nieuwbouw? Stuur ons een mail,  volg op ons Instagram of Facebook of meld u aan voor onze nieuwsbrief voor buurtbewoners.

Contact