Dagbesteding bij woonzorgcentrum de Westerkim in Hoogeveen

Welkom thuis

Dagbesteding

Als u behoefte heeft aan contact met anderen of op zoek bent naar een zinvolle invulling van uw dagen, dan vindt u bij de Westerkim een fijne dagbesteding.

Dagbesteding

Op de dagbesteding bent u verbonden met de groep deelnemers en medewerkers. U hoort erbij en doet er toe. Dit merkt u door het begrip, respect en het geduld dat de medewerkers u laten ervaren. U herkent op de dagbesteding de gewoonten en gebruiken van het christelijk geloof. U ontvangt liefdevolle aandacht en warmte van de medewerkers.

De dagbesteding in de Westerkim helpt u uw zelfredzaamheid te behouden. U komt in een gezellige ontmoetingsruimte waar we samen met u onderzoeken waar u behoefte aan heeft. U kunt samen met anderen koffie drinken en de maaltijden gebruiken, maar ook deelnemen aan activiteiten binnen de Westerkim. Wilt u liever rustig uw krantje lezen of een puzzel maken? Op de dagbesteding zijn volop mogelijkheden voor u.

Online activiteiten

Bent u niet in de gelegenheid om naar de Westerkim te komen, dan kunt u altijd gebruik maken van onze online activiteiten. Elke week is er een ander aanbod. Hier vindt u het aanbod van deze week.

Meer weten?

Heeft u vragen over dagbesteding of wilt u graag meer informatie? Neem dan contact op met teamleider Frances Slomp.

Frances Slomp

Teamleider Dagbesteding

Frances Slomp

Teamleider Dagbesteding

Filmpjes over onze Dagbesteding