Vakantiewerk - woonzorgcentrum de Westerkim in Hoogeveen

Werken bij

Vakantiewerk in het gezelligste huis van Hoogeveen

Ben je geïnteresseerd in vakantiewerk in de ouderenzorg en volg je een zorg-gerelateerde opleiding of ben je bijna afgestudeerd? Lees dan snel verder!

Vakantiewerk

Hoe werkt het?

Volg jij een zorg gerelateerde opleiding en wil je graag meer ervaring opdoen in de sector waarvoor je wordt opgeleid? Kom dan vakantiewerk doen bij de Westerkim!

In de zomerperiode zijn er verschillende mogelijkheden om bij ons te werken in de zorg, maar ook in de facilitaire dienst (voedingsdienst en huishouding binnen de Westerkim) of WMO (huishouding in de wijk).

Wij kunnen jouw hulp goed gebruiken!

 

Wat bieden wij jou?

  • Betekenisvol werk
  • Veel mogelijkheden om te leren
  • Ontwikkelingsmogelijkheden op vele terreinen (net wat jij leuk vindt en bij je past)
  • Veel lol met collega’s
  • Een passend contract

 

Oh ja, je moet wel minimaal 16 jaar zijn en minimaal drie weken beschikbaar zijn in de vakantieperiode.

 

En vind je het zo leuk dat je langer wilt blijven?

  • Dan bieden wij jou doorgroeimogelijkheden
  • Wij hebben e-learnings, waarmee je op eigen tijd kunt leren

 

Ik ben voor een langere periode beschikbaar, kan dat ook?

Jazeker! Dan kun je een tijdelijk contract krijgen van bijvoorbeeld 3 maanden. Afhankelijk van je opleidingsjaar en ervaring is zelfs een jaarcontract mogelijk, zodat je kunt werken naast je opleiding. En natuurlijk ben je ook van harte welkom als je al bent afgestudeerd!

 

Solliciteren?

Lijkt je dit wat, vul dan snel het formulier in.

 

Zien we jou binnenkort?

Kom gerust langs. Je bent van harte welkom!

De Westerkim als werkgever

Woon- en zorgcentrum de Westerkim biedt woonzorg, verblijf met behandeling, dagbesteding en thuiszorg. Daarnaast beschikt de Westerkim over appartementen met een zorgverlening. Wij willen onze cliënten een ‘thuis’ bieden. Professioneel maar warm. We vinden het belangrijk dat de bewoners zich thuis voelen, dat ze thuis zijn. Dat bewoners in een woonomgeving kunnen verblijven waar de christelijke waarden en normen erbij horen en waar aandacht en warmte is voor elkaar, net als thuis. Bewoners wonen in de Westerkim en wij werken er om bij te dragen aan hun welbevinden en hen de zorg te geven die zij nodig hebben. Wij kennen het levensverhaal van onze bewoners en doen er alles aan om er voor te zorgen dat bewoners hun leven zoveel mogelijk kunnen voortzetten zoals zij dat gewend zijn. Samen met bewoners en hun omgeving bespreken wij wat daarvoor nodig is.

Veel gestelde vragen over vakantiewerk

Als vakantiewerker heb je flexibele werktijden en werk je in principe overdag of ‘s avonds. Dit is zowel door de week als in het weekend.

In de zomermaanden kun je vakantiewerk doen bij de Westerkim.

Bij het aangaan van het contract kun je aangeven welke dag of avond je vrij wilt hebben. Zo hoef je je vaste sportavond niet te missen!

Ja, je ontvangt bij de Westerkim een contract voor bepaalde tijd. Het aantal uren stel je in overleg vast.

Het salaris is conform CAO VVT.

Nieuwsgierig?

Wil je meer weten over vakantiewerk?

Mail of bel dan gerust met Ellen van Haeringen. Zij is bereikbaar via telefoonnummer: 0528 – 26 40 38 of via de mail: e.vanhaeringen@westerkim.nl

Contact