Werken bij

Vakantiewerk in het gezelligste huis van Hoogeveen!

Volg jij een zorg gerelateerde opleiding of ga je deze volgen en wil je graag (je eerste) ervaring opdoen in de sector waarvoor je word opgeleid? Kom dan vakantie werk doen bij de Westerkim. In de zomerperiode is er de mogelijkheid om te werken in de zorg, maar ook in de facilitaire dienst.

Vakantiewerk

De Westerkim als werkgever

Woon- en zorgcentrum de Westerkim biedt woonzorg, verblijf met behandeling, dagbesteding en thuiszorg. Buiten de locatie wordt ook thuishulp, thuiszorg en dagbesteding geboden aan Molukse ouderen. De Westerkim beschikt tevens over aanleunwoningen met zorgverlening. Wij willen onze cliënten een ‘thuis’ bieden. Professioneel maar warm. We vinden het belangrijk dat de bewoners zich thuis voelen, dat ze thuis zijn. Dat bewoners in een woonomgeving kunnen verblijven waar de christelijke waarden en normen erbij horen en waar aandacht en warmte is voor elkaar, net als thuis. Bewoners wonen in de Westerkim en wij werken er om bij te dragen aan hun welbevinden en hen de zorg te geven die zij nodig hebben. Wij kennen het levensverhaal van onze bewoners en doen er alles aan om er voor te zorgen dat bewoners hun leven zoveel mogelijk kunnen voortzetten zoals zij dat gewend zijn. Samen met bewoners en hun omgeving bespreken wij wat daarvoor nodig is.

 

 

Hoe werkt het?

Je komt in dienst bij de Westerkim en je krijgt een vakantiecontract voor maximaal 6 weken. Wanneer je een langere periode beschikbaar bent kun je ook een tijdelijk contract krijgen van bijvoorbeeld 3 maanden. Afhankelijk van je opleidingsjaar en ervaring is zelfs een jaarcontract mogelijk zodat je kan werken naast je opleiding.

Veel gestelde vragen over vakantiewerk

Als vakantiewerker heb je flexibele werktijden en werk je in principe overdag of ‘s avonds. Dit is zowel door de week als in het weekend.
In de maanden juli en augustus kun je vakantiewerk doen bij de Westerkim.
Bij het aangaan van het contract kun je aangeven welke dag of avond je vrij wilt hebben. Zo hoef je je vaste sportavond niet te missen!
Ja, je ontvangt bij de Westerkim een contract voor bepaalde tijd. Het aantal uren stel je in overleg vast.
Het salaris dat je ontvangt is boven het gemiddelde dat zorgorganisaties in de regio betalen. Uiteraard werk je volgens de CAO VVT.

Nieuwsgierig of wil je meer weten over vakantiewerk?

Mail of bel dan gerust met Ellen van Haeringen. Zij is bereikbaar via telefoonnummer: 0528-264038 of e.vanhaeringen@westerkim.nl