Werken bij de Westerkim

Huishoudelijk medewerker WMO

Als huishoudelijk medewerker WMO kom je bij cliënten thuis en verricht je diverse huishoudelijke werkzaamheden. De cliënten zijn afhankelijk van jouw hulp in het huishouden in de breedste zin van het woord, omdat zij daar zelf vanwege hun lichamelijke beperking, ouderdom of dementie niet meer toe in staat zijn. Je komt bij verschillende cliënten thuis wat je werk divers en interessant maakt. Jij kan voor hen het verschil maken!

 

Wat ga je doen?

Je belangrijkste taken zijn het voor de cliënt verrichten van huishoudelijke werkzaamheden zoals stoffen, stofzuigen, dweilen  en het schoonmaken van sanitair en keuken. Daarnaast is ook een praatje en een luisterend oor van belang en is het belangrijk dat je in staat bent veranderingen bij de cliënt te signaleren en hierop actie te ondernemen. Je werkt zelfstandig en bepaalt in overleg met je cliënt de werktijden.

 

 

Wie ben jij?

  • Je bent sociaal, houdt van een opgeruimd huis en hebt een hart voor de zorg.
  • Je hebt ervaring of affiniteit in het werken in de huishouding
  • Daarnaast heb je ervaring of affiniteit in de omgang met cliënten of ouderen met lichamelijke of psychogeriatrische aandoeningen.
  • Je bent vriendelijk en respectvol naar bewoners, familie, mantelzorgers, vrijwilligers en andere disciplines.
  • Je onderschrijft de christelijke identiteit van de Westerkim en ondersteunt onze bewoners in de beleving van hun geloof.

 

 

Hoe werkt het?

Je komt in dienst bij de Westerkim en je krijgt een arbeidsovereenkomst voor de duur van 1 jaar met uitzicht op een vast dienstverband. Er zijn meerdere contractmogelijkheden  welke we graag met je bespreken. De functie-indeling is afhankelijk van je huidige functie, ervaring en opleiding. De cao verzorging, verpleging en thuiszorg (VVT) is van toepassing.

 

 

Meer weten of solliciteren?

Neem dan contact op met Anneke Zandman, teamleider D&G via a.zandman@westerkim.nl of met Frances Slomp, teamleider WMO via f.slomp@westerkim.nl  of via telefoonnummer: 0528-264038

Ook kan je kijken op onze website westerkim.nl of op de facebookpagina.

 

Wil je meteen solliciteren? Vul dan hieronder je gegevens in, voeg je CV en motivatie toe en klik op 'Solliciteer', dan nemen wij zo snel mogelijk contact op!

 

De Westerkim voorziet zelf in de werving voor deze vacature. We hebben hierbij geen ondersteuning van werving- en selectiebureaus nodig

 

 

De Westerkim

Meer weten over het werken bij de Westerkim?

In ons huis vormen wij als bewoners, naasten, medewerkers en vrijwilligers samen de Westerkim familie. Dit betekent dat we vanuit naastenliefde om elkaar geven, aan elkaar denken en voor elkaar zorgen. Daarbij ondersteunen medewerkers en vrijwilligers de bewoners om zoveel mogelijk de regie over hun leven te houden.

Lees hier het verhaal van de Westerkim
Contact

De belofte Welkom Thuis

Wij beloven dat we elkaar horen, zien en kennen. Dat we oog en oor hebben voor elkaars levensverhaal. Als bewoners, naasten, medewerkers en vrijwilligers gaan wij met elkaar om zoals wij met onze familie omgaan. Elke dag opnieuw zeggen we tegen elkaar: welkom in deze familie, welkom thuis in de Westerkim.

Onze visie op wonen en zorg
Array Vacatures

Direct solliciteren

Mijn gegevens mogen 1 jaar bewaard blijven