Benodigdheden:
- 140 gr amandelmeel
- 1 (rijpe) banaan
- 2 eieren
- 20 gr kokosolie
- 80 gr ongebrande, ongezouten pecannoten
- 2 tl kaneel
Bereidingswijze:
Begin met het voorverwarmen van de oven op 175 graden. Vermeng het amandelmeel met de kaneel. Smelt in een klein steelpannetje de kokosolie zodat deze vloeibaar wordt. Haal het pannetje van het vuur en roer ook de eieren erdoor. Prak op een snijplak de banaan. Voeg vervolgens de banaan en het kokos-, ei-mengsel toe aan de droge ingrediënten. Vermeng het geheel goed. Er zal een plakkerig, nat deeg ontstaan. Hak tot de pecannoten fijn en voeg ook deze aan het deeg toe. Verdeel het deeg met behulp van twee eetlepels in kleine porties op de bakplaat. Bak de koekjes 10 tot 20 minuten in de oven.
Bron: lekkerenSimpel.nl