INGREDIËNTEN:
- 4-5 Aardappelen
- Olijfolie
- Breng op smaak met zout en zwarte peper
- 1/2 theelepel Paprika
450 g Rundergehakt
- 1 ui
- Breng op smaak met zout en zwarte peper
- 1/2 theelepel Paprika’s
- 1/2 theelepel oregano
- 9 oz geplette tomaten Mozzarella (optioneel)
Venkel-appelsalade:
- 3 eetlepels citroensap,
- plus meer naar smaak 1/2 theelepel zeezout,
- zwarte peper
- 1/4 kop extra vergine olijfolie
- 1 grote venkelknol, in dunne plakjes gesneden op een mandoline
- 1 Granny Smith-appel/ 1 groene appel
- 3 stengels bleekselderij voeg venkelbladeren of grof gehakte peterselieblaadjes toe
- 1/2 kopje geroosterde walnoten
- Bestrooi met Parmezaanse kaas