Organisatie

Cliëntenraad

De cliëntenraad behartigt de gemeenschappelijke belangen van onze bewoners en cliënten en is een belangrijke gesprekspartner van de Raad van Bestuur.

Cliëntenraad

Volgens de Wet medezeggenschap cliënten zorginstellingen (Wmcz) is iedere zorgorganisatie verplicht om een cliëntenraad in te stellen. De cliëntenraad van de Westerkim bestaat uit vijf personen die zich nauw betrokken voelen bij de organisatie en de bewoners en cliënten.

 

Download het jaarverslag 2018

Advies

De cliëntenraad heeft bij de meeste belangrijke besluiten van de raad van bestuur adviesrecht. Ook overleggen de cliëntenraad en de raad van bestuur regelmatig met elkaar over onderwerpen als de kwaliteit van zorg, voeding, veiligheid, hygiëne en activiteiten.

De cliëntenraad  achterste rij v.l.n.r  Henk Jonker, Anneke Bruins Slot – Brink, Arend Benjamins. Voorste rij Tineke Brinks-Stegerman (l) en Harmke van Zwol – Bakker (r).

 

 

Cliëntenraad

Contact

Heeft u een vraag voor de cliëntenraad? Neem dan contact op met Anneke Bruins Slot, secretaris. U kunt haar bellen op 0651352661 of een mail sturen. Ook kunt u een afspraak maken via de receptie van de Westerkim.

Contact