Deze week in het recept van de week: gevulde eieren

Gevuld eieren met avocadobrown and white egg lot

  • 3.5 Eieren
  • 0.5 el Mayonaise
  • ½ Avocado
  • 0.5 el gehakte bieslook

Gevulde eieren met kerrie

  • 3 Eieren
  • 0.5 el Mayonaise
  • ½ tl Kerriepoeder
  • 0.5 el Gehakte bieslook

Gevulde eieren met mayonaise

  • 3.5 Eieren
  • 0.5 el Mayonaise
  • ½ tl Paprikapoeder
  • 0.5 el Gehakte bieslook

Bereiding

Stap 1

Kook de eitjes in ongeveer 8 minuten. De eitjes moeten hardgekookt zijn.

Stap 2

Laat de eitjes goed schrikken in koud water. Zodra de eitjes afgekoeld zijn, pel deze dan. Zorg wel echt dat deze goed koud zijn. Halveer de eitjes in de lengte.

Stap 3

Verwijder de eidooiers uit de eitjes en verdeel dit over drie verschillende kommetjes. Voeg nu in deze drie verschillende kommetjes de verschillende ingrediënten toe. Prak het eigeel met de overige ingrediënten tot een smeuïg geheel.

Stap 4

Voeg de drie verschillende vullingen één voor één in de spuitzak en vul vervolgens de halve eitjes met de vullingen. Was tussendoor de spuitzak, zodat de mengsels niet met elkaars mixen. Maak de eitjes af met gehakte bieslook.

Stap 5

Voeg eventueel nog peper en zout toe om het op smaak te brengen.