1. Zalm–roomkaas toastjes
Ingrediënten
-
Toastjes
-
Roomkaas
-
Gerookte zalm
-
Citroensap
-
Dille of bieslook
Bereiding
-
Bestrijk de toastjes met roomkaas.
-
Beleg met een roosje zalm.
-
Sprenkel er een beetje citroensap over en garneer met dille.
2. Champignonragout op toastjes
Ingrediënten
-
Toastjes
-
Champignons (fijngehakt)
-
Ui & knoflook
-
Boter
-
Scheutje room
-
Peper en zout
Bereiding
-
Fruit ui en knoflook in boter.
-
Voeg champignons toe en bak tot het vocht verdampt is.
-
Roer de room erdoor en breng op smaak.
-
Schep warm op de toastjes.
3. Brie met honing & walnoot
Ingrediënten
-
Toastjes
-
Brie
-
Honing
-
Walnoten (grof gehakt)
Bereiding
-
Beleg toastjes met brie.
-
Besprenkel met honing.
-
Bestrooi met walnoten.
Tip: even kort in de oven maakt ze extra feestelijk!