Een typisch Duits recept is..

Curry worst, en dat gaan we vandaag maken!

Ingrediënten:

  • 2 el Olijfolie

 

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke De echte Duitse currywurst (topsnack) op tafel.

  1. Braadworst grillen of bakken.
  2. Hak de uien heel fijn en bak ze glazig in een beetje olijfolie. Voeg tomatenpuree toe en blus af met een beetje water.
  3. Voeg ketchup, honing en balsamico toe. Laat even doorkoken.
  4. Breng de saus op smaak met sojasaus, chilipoeder en kerriepoeder. Verdun de saus ietsje met water als deze te dik is.
  5. Snijd de worsten in stukjes, twee per persoon. Lekker laten baden in de saus en er nog wat kerriepoeder overheen strooien.
  6. Serveer met knapperige verse frietjes, een hard broodje en smullen maar.

Bron:Jumbo Supermarkten