- 3 el Balsamico azijn
- 0.5 el Sojasaus
- 10 tl Kerriepoeder
- 1 el Tomatenpuree
Bereidingswijze:
Zet in 3 stappen deze heerlijke Duitse currywurst op tafel.
- Bak of grill de braadworst in een pan of op de BBQ. Hak de uien heel fijn en bak ze in een koekenpan glazig in een beetje olijfolie. Voeg de tomatenpuree toe en blus af met een beetje water. Voeg vervolgens de ketchup, honing en balsamico toe en laat even zachtjes pruttelen.
- Breng de saus op smaak met sojasaus, chilipoeder en kerriepoeder en verdun met een klein beetje water als je ‘m te dik vindt.
- Snijd de worst in plakjes en schenk hier een flinke hoeveelheid saus op. De worst mag er echt in baden. Bestrooi de Duitse currywurst met wat extra kerriepoeder en serveer met verse friet of een knapperig broodje.