Andijvie salade

Voor als er nog andijvie over is van de stamppot, een handig recept!

Ingrediënten: Dit is de basis maar dit kan zeker naar eigen smaak.

Dressing
  • 2 eetlepels mayonaise
  • 2 eetlepels crème fraîche
  • 1 eetlepel geraspte Parmezaanse kaas
  • 1/2 eetlepel bieslook (vers – fijngesneden)
  • 1 teen knoflook (geperst)
  • 1/2 eetlepel citroensap
  • 1 theelepel dijon mosterd
  • 1 theelepel sojasaus (Go-Tan)
Voor de salade
  • 200 gram andijvie (vers – fijngesneden)
  • 1 portie zelfgemaakte croutons
  • ½ komkommer (in kleine blokjes)
  • 50 gram Parmezaanse kaas (in vlokken/ flakes)
  • 2 eieren (gekookt)

Bron:Andijviesalade – YouTube