4 maart 2020

Speeddaten
voor werken
& leren

Wil jij werken in de zorg en kennismaken met de Westerkim? Kom dan 16 of 21 maart bij ons speeddaten. Je ontmoet collega’s en ontdekt alle mogelijkheden voor het werken en leren in ons woonzorgcentrum.

Speeddaten

Maandag 16 en zaterdag 21 maart

Ben jij een ervaren zorgmedewerker die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Of werk je in een andere sector en wil je onderzoeken of het werken in de zorg bij je past? Tijdens de speeddate in ons woonzorgcentrum ontdek je alles over het werken en leren bij de Westerkim. Je spreekt collega’s en proeft de gezellige sfeer van ons huis.

Je ziet tijdens de speeddate welke vacatures wij hebben en kunt meteen een afspraak maken voor een sollicitatiegesprek. Ook ontdek je welke mogelijkheden wij hebben voor scholieren, studenten en zij-instromers. Naast de gebruikelijke BBL- en BOL-trajecten kun je bij ons ook terecht voor een meeloopdag of een oriëntatiebaan.

Ontdekdezorg week

Ben jij toe aan een volgende stap in je carrière? Kom dan tijdens de Ontdekdezorg week bij ons speeddaten. Je ontmoet collega’s van de Westerkim en docenten van de scholen waarmee wij samenwerken. Je bent welkom op:

  • maandag 16 maart tussen 14 – 17 uur
  • zaterdag 21 maart tussen 10 – 13 uur

 

Meer weten over het speeddaten?

Angela Kroon

praktijkexpert