Griendtsveenweg 11 7901 EB Hoogeveen | Telefoon: 0528-264038 | info@westerkim.nl

Wonen in de Westerkim

 

 

 

Als u gaat wonen in een woonzorgcentrum, is het leven dan bijna op, of kan het beste nog komen? Heeft u dan alleen maar te verlie­zen, of ook iets te winnen? Bij de Westerkim zijn we ervan overtuigd dat het beste nog komt. We willen niets liever dan dat een verblijf bij ons winst is.

We gunnen het iedereen om thuis te komen. Om lekker aan te mogen schuiven, je eigen plekje aan de tafel in te nemen. Juist ook hier in de Westerkim. We willen samen één gezin vormen. Met bewoners, fa­milieleden, medewerkers en vrijwilligers. We willen elke dag opnieuw tegen elkaar zeggen: welkom in dit gezin, welkom thuis.

De vader van ons gezin is de Hemelse Vader. Ons ultieme verlangen is dat onze bewoners aan het einde van hun leven ook van Hem horen: “Welkom Thuis …”.

Wat we doen

In de Westerkim bieden we woonzorg, verpleeghuiszorg, dagbesteding, welzijnsactiviteiten en we hebben een thuisrestaurant.

Hoe we werken

We willen in de Westerkim met elkaar omgaan zoals dat in een gezin gaat. Wij zorgen voor u zoals voor onze eigen vader of moeder: attent en liefdevol. We doen meer dan ons werk en hebben oog en aandacht voor uw hulpvragen. Dat begint ermee dat we zoveel mogelijk zorgen voor vaste begeleiding van dezelfde medewerkers en vrijwilligers op de dagbesteding. Wij zijn een christelijk huis en daarom willen we de warmte en veiligheid van een gezin centraal stellen in onze zorg. Persoonlijke zorg dus, vanuit de Bron van Liefde.

Meer weten, bij ons komen?

Wilt u graag bij ons komen wonen? Bel in dat geval met Gerja Zomer. Zij is u graag van dienst en is bereikbaar via telefoonnummer: 0528 – 26 40 38.

Meer lezen in onze brochures

Download hier onze brochures:

Wonen in de Westerkim

Algemene informatiebrochure

Zorg- en dienstverleningsovereenkomst