Griendtsveenweg 11 7901 EB Hoogeveen | Telefoon: 0528-264038 | info@westerkim.nl

Verpleeghuiszorg

 

 

 

Wanneer onze dagelijkse zorg niet (meer) toereikend is, bijvoorbeeld door dementie, bieden we u verpleeghuiszorg.

Wat we doen

Bij verpleeghuiszorg staat een multidisciplinair team van specialisten, zoals een oudergeneeskundige, psycholoog en verpleegkundige, om u als bewoner heen. Zij werken nauw met elkaar samen om u de juiste zorg en begeleiding te bieden. Minimaal twee keer per jaar bespreken zij, eventueel samen met uw familie, uw hulp- en zorgvragen en kijken zij of de geboden zorg en begeleiding nog voldoende voor u is.

Overdag brengt u samen met anderen de dag door in een knusse huiskamer. Voorop staat dat u niets móet, er is alle ruimte om uzelf te zijn. U kunt een krantje lezen, een spelletje doen, praten met anderen of bijvoorbeeld een puzzel maken. We vinden het belangrijk dat u de dingen die u nog zelfstandig kunt doen, zoveel mogelijk zelf blijft doen. Waar nodig helpen en ondersteunen we u. We hebben gezamenlijke momenten waarop we koffie drinken, eten of een activiteit doen. De maaltijden beginnen en eindigen we met gebed en we lezen uit de Bijbel of we zingen een christelijk lied.

Hoe we werken

We willen in De Westerkim met elkaar omgaan zoals dat in een gezin gaat. Wij zorgen voor u zoals voor onze eigen vader of moeder: attent en liefdevol. We doen meer dan ons werk en hebben oog en aandacht voor uw noden. Dat begint ermee dat dezelfde medewerker u helpt zoveel als mogelijk is.

Wanneer krijgt u hulp?

Voor verpleeghuiszorg heeft u een passende zorgindicatie nodig.
Neemt u gerust contact op met Gerja Zomer, zij is u graag van dienst en is bereikbaar via telefoonnummer: 0528 – 26 40 38.