Griendtsveenweg 11 7901 EB Hoogeveen | Telefoon: 0528-264038 | info@westerkim.nl

Thuiszorg

 

 

 

U wilt graag thuis blijven wonen, maar heeft daar hulp bij nodig. Bijvoorbeeld om te helpen bij het wassen, om uw wonden te verzorgen of bij het aantrekken van steunkousen. Hiervoor is de thuiszorg van de Westerkim bedoeld. We bieden u professionele verpleging, verzorging en begeleiding, gewoon in uw eigen huis. Ook als uw mantelzorger de zorgtaken (tijdelijk) wil overdragen, bieden we uitkomst.

Wat we doen

Bij thuiszorg ontvangt u de zorg die u nodig heeft in uw eigen vertrouwde omgeving. Daarbij kunt u (onder andere) denken aan de het volgende:

  • Hulp bij persoonlijke verzorging (wassen, douchen en aankleden)
  • Hulp bij medicijngebruik
  • Wondverzorging
  • Zorg in de laatste levensfase (terminale en palliatieve zorg)
  • Ontzorgen van mantelzorgers (respijtzorg)

We willen graag zo goed mogelijk aansluiten bij uw wensen. Daarom overleggen we nauwgezet met u welke zorg u wilt ontvangen, zodat u echt “zorg op maat” krijgt.

Staat wat u zoekt niet in dit lijstje? Neem vooral contact met ons op om uw wensen te bespreken! Wij denken graag met u mee, in overleg is veel mogelijk.

Hoe we werken

We willen in De Westerkim met elkaar omgaan zoals dat in een gezin gaat. Wij zorgen voor u zoals voor onze eigen vader of moeder: attent en liefdevol, vanuit de Bron van Liefde. We doen meer dan ons werk en hebben oog en aandacht voor uw noden. Dat begint ermee dat dezelfde medewerker u helpt zoveel als mogelijk is.

Wanneer krijgt u hulp?

De Westerkim mag thuiszorg verlenen in het postcodegebied 7901 tot 7934 (Alteveer, Echten, Elim, Fluitenberg, Geesbrug, Hollandscheveld, Hoogeveen, Kerkenveld, Linde, Nieuwlande, Noordscheschut, Pesse, Stuifzand, Veeningen, Zuidwolde). Om te bepalen of (en voor welke thuiszorg) u in aanmerking komt heeft u een indicatie nodig van de wijkverpleegkundige. Vindt u het lastig om zelf een rechtstreekse aanvraag te doen, dan helpen wij u graag. Bel in dat geval met Gerja Zomer. Zij is u graag van dienst en is bereikbaar via telefoonnummer: 0528 – 26 40 38.

Download hier de folder Thuiszorg.