Griendtsveenweg 11 7901 EB Hoogeveen | Telefoon: 0528-264038 | info@westerkim.nl

Huishoudelijke hulp

 

 

 

Stofzuigen, de wc schoonmaken of boodschappen doen. Gewone dagelijkse klusjes. Toch kan het gebeuren dat u dit soort huishoudelijk werk niet meer zelf kan doen. Bijvoorbeeld omdat u ziek bent of niet meer zo goed ter been. Als familie, vrienden of buren ook niet voldoende hulp kunnen bieden is het goed om te weten, dat de Westerkim u graag wil helpen.

Wat we doen

Een huishoudelijke hulp van de Westerkim doet onder meer de volgende dingen voor u: afstoffen, stofzuigen, de badkamer en het toilet schoonmaken, ramen wassen en de boodschappen. U bepaalt telkens zelf waaraan u behoefte heeft en overlegt dat met de medewerker die u helpt. We willen graag zo goed mogelijk aansluiten bij uw wensen.

Hoe we werken

We willen in De Westerkim met elkaar omgaan zoals dat in een gezin gaat. Wij zorgen voor u zoals voor onze eigen vader of moeder: attent en liefdevol. We doen meer dan ons werk en hebben oog en aandacht voor uw noden. Dat begint ermee dat dezelfde medewerker u helpt zoveel als mogelijk is.

Wanneer krijgt u hulp?

Niet iedereen kan zomaar huishoudelijke hulp van de Westerkim krijgen. De gemeente bepaalt of u daarvoor in aanmerking komt.

Lees meer in de folder Huishoudelijke Hulp. Download de folder hier