Werken bij de Westerkim

Wil jij vakantiewerk doen in het gezelligste huis van Hoogeveen? Wij zijn op zoek naar jou!

 

Volg jij een zorg gerelateerde opleiding en wil je graag meer ervaring opdoen in de sector waarvoor je wordt opgeleid? Kom dan vakantiewerk doen bij de Westerkim!

In de zomerperiode zijn er verschillende mogelijkheden om te werken in de zorg, maar ook in de facilitaire dienst (voedingsdienst en huishouding binnen de Westerkim) of WMO (huishouding in de wijk).

 

 

Hoe werkt het?

Ben jij in de vakantieperiode minimaal 3 weken beschikbaar om te werken en minimaal 16 jaar? Neem dan contact met ons op! Je komt in dienst bij de Westerkim en krijgt een vakantiecontract voor 6 weken. Óf wanneer je een langere periode beschikbaar bent kan je ook een tijdelijk contract krijgen van bijvoorbeeld 3 maanden. Afhankelijk van je opleidingsjaar en ervaring is zelfs een jaarcontract mogelijk zodat je kan werken naast je opleiding.

 

 

Nieuwsgierig of wil je meer weten?

Mail of bel dan gerust met Ellen van Haeringen (teamleider Planning & Mobiliteit). Zij is bereikbaar via telefoonnummer: 0528-264038 of e.vanhaeringen@westerkim.nl

Ook kan je kijken op onze website westerkim.nl of op onze socials Facebook, LinkedIn en Instagram.

 

Ben je enthousiast geworden over de mogelijkheden van vakantiewerk of een bijbaan bij De Westerkim? Aarzel dan niet en solliciteer direct!

 

 

Let op: wij houden je over deze procedure op de hoogte via mail. Helaas komen onze mails soms in de "spambox" of "ongewenste mail" terecht. Houd daarom deze postvakken ook in de gaten.

De Westerkim

Meer weten over het werken bij de Westerkim?

In ons huis vormen wij als bewoners, naasten, medewerkers en vrijwilligers samen de Westerkim familie. Dit betekent dat we vanuit naastenliefde om elkaar geven, aan elkaar denken en voor elkaar zorgen. Daarbij ondersteunen medewerkers en vrijwilligers de bewoners om zoveel mogelijk de regie over hun leven te houden.

Lees hier het verhaal van de Westerkim
Contact

De belofte Welkom Thuis

Wij beloven dat we elkaar horen, zien en kennen. Dat we oog en oor hebben voor elkaars levensverhaal. Als bewoners, naasten, medewerkers en vrijwilligers gaan wij met elkaar om zoals wij met onze familie omgaan. Elke dag opnieuw zeggen we tegen elkaar: welkom in deze familie, welkom thuis in de Westerkim.

Onze visie op wonen en zorg
Array Vacatures

Direct solliciteren

Mijn gegevens mogen 1 jaar bewaard blijven