Werken bij de Westerkim

Verzorgende IG - somatiek

Vacature verzorgende IG - somatiek

In een nieuw, duurzaam huis biedt de Westerkim in een kleinschalige setting zorg en welzijn aan haar bewoners. Door bewoners met een soortgelijke zorgvraag bij elkaar te laten wonen, kunnen we nog meer en beter aansluiten bij en focussen op hun zorgbehoefte en welbevinden. Lijkt het jou leuk om in ons nieuwe huis als verzorgende IG hier een bijdrage te leveren? Dan is dit jouw kans!

 

Wat ga je doen?

Als verzorgende IG ga je werken op één van onze somatiek afdelingen. Je ondersteunt onze bewoners om ondanks hun lichamelijke beperking, ouderdom of dementie een goed leven te leiden. Daarbij kijken we juist naar wat onze bewoners wel kunnen in plaats van uit te gaan van wat niet meer kan. Vanuit jouw professionele rol stimuleer je de eigen kracht van de bewoners en hun naasten.

 

Wie ben jij?

  • Je bent een professional met een diploma MBO verzorgende IG niveau 3 en je hebt de ambitie om je te ontwikkelen in je vak. Wanneer je ervaring hebt als contactverzorgende is dit een pré;
  • Je bent flexibel en bereid alle voorkomende diensten te werken;
  • Je bent geduldig, hebt een goed empathisch vermogen en beschikt over goede communicatieve vaardigheden;
  • Je hebt een open en respectvolle houding en kunt samenwerken met mantelzorgers, familie, vrijwilligers en andere disciplines;
  • Je bent in staat feedback te geven en te ontvangen;
  • Je kan werken volgens protocollen en richtlijnen van de organisatie;
  • Je bent in staat om accuraat verslag te leggen, te overleggen en over te dragen;
  • Je respecteert het christelijke geloof van onze bewoners en ondersteunt hen in de beleving hiervan. Daarnaast zet je je in om onze belofte ‘welkom thuis’ in de dagelijkse praktijk waar te maken voor bewoners en collega’s.

 

Hoe werkt het?

Je komt in dienst bij de Westerkim en je krijgt meteen een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd. Er zijn meerdere contract mogelijkheden, we gaan hierover graag met jou in gesprek.

De functie-indeling is afhankelijk van je huidige functie en ervaring, de CAO verzorging, verpleging en thuiszorg (VVT) is van toepassing.

 

Meer weten of solliciteren?

Neem dan contact op met Denise van Dijk, teamleider Zorg & Welzijn. Zij is bereikbaar via telefoonnummer: 0528-264038 of per mail op d.vandijk@westerkim.nl 

Ook kan je kijken op onze website westerkim.nl of op onze socials.

 

Wil je meteen solliciteren? Vul dan hieronder je gegevens in, voeg je CV en motivatie toe en klik op 'Solliciteer'.

 

Let op: wij houden je over deze procedure op de hoogte via mail. Helaas komen onze mails soms in de "spambox" of "ongewenste mail" terecht. Houd daarom deze postvakken ook in de gaten.

 

De Westerkim voorziet zelf in de werving voor deze vacature. We hebben hierbij geen ondersteuning van werving- en selectiebureaus nodig

De Westerkim

Meer weten over het werken bij de Westerkim?

In ons huis vormen wij als bewoners, naasten, medewerkers en vrijwilligers samen de Westerkim familie. Dit betekent dat we vanuit naastenliefde om elkaar geven, aan elkaar denken en voor elkaar zorgen. Daarbij ondersteunen medewerkers en vrijwilligers de bewoners om zoveel mogelijk de regie over hun leven te houden.

Lees hier het verhaal van de Westerkim
Contact

De belofte Welkom Thuis

Wij beloven dat we elkaar horen, zien en kennen. Dat we oog en oor hebben voor elkaars levensverhaal. Als bewoners, naasten, medewerkers en vrijwilligers gaan wij met elkaar om zoals wij met onze familie omgaan. Elke dag opnieuw zeggen we tegen elkaar: welkom in deze familie, welkom thuis in de Westerkim.

Onze visie op wonen en zorg
Array Vacatures

Direct solliciteren

Mijn gegevens mogen 1 jaar bewaard blijven