Werken bij de Westerkim

Verzorgende IG PG en Westerheem

In een nieuw, duurzaam huis biedt de Westerkim in een kleinschalige setting zorg en welzijn aan onze bewoners. Door bewoners met een soortgelijke zorgvraag bij elkaar te laten wonen, kunnen we nog meer en beter aansluiten bij en focussen op hun zorgbehoefte en welbevinden. Lijkt het jou leuk om als Verzorgende IG hier een bijdrage te leveren? Dan is dit jouw kans! Wij zijn op zoek naar meerdere Verzorgende IG voor zowel onze PG afdelingen als binnen onze aanleun setting (VPT).

 

Wat ga je doen?

Als verzorgende IG ondersteun je onze bewoners om ondanks hun lichamelijke beperking, ouderdom of dementie een goed leven te leiden. Daarbij kijken we juist naar wat onze bewoners wel kunnen in plaats van uit te gaan van wat niet meer kan. Vanuit jouw professionele rol stimuleer je de eigen kracht van de bewoners en hun naasten.

 

 

Wie ben jij?

  • je bent een professional met een diploma MBO verzorgende IG niveau 3 en je hebt de ambitie om je te ontwikkelen in je vak. Wanneer je ervaring hebt als contactverzorgende is dit een pré;
  • je hebt ervaring in de ouderenzorg en hebt affiniteit met de doelgroep;
  • je bent flexibel en bereid alle voorkomende diensten te werken;
  • je kunt zelfstandig werken, maar ook goed functioneren in een team;
  • je bent geduldig, hebt een goed empathisch vermogen en beschikt over goede communicatieve vaardigheden;
  • je hebt een open en respectvolle houding en kunt samenwerken met mantelzorgers, familie, vrijwilligers en andere disciplines;
  • je bent in staat feedback te geven en te ontvangen;
  • je bent in staat om accuraat verslag te leggen, te overleggen en over te dragen;

 


Wij bieden:

Een uitdagende functie binnen een professioneel zorgteam. Daarnaast zijn er mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en scholing.  Naast een marktconform salaris volgens CAO Verpleeg- en Verzorgingshuizen en Thuiszorg (FWG35) hebben wij ook goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een MKSA regeling,  pensioenregeling en vakantietoeslag.

 

Hoe werkt het?

Je komt in dienst bij de Westerkim en je krijgt een arbeidsovereenkomst voor de duur van een jaar met uitzicht op een vast dienstverband. De omvang van je contract stellen we in overleg met jou vast. Je salaris is afhankelijk van je huidige opleiding en ervaring.

 

 

Meer weten of solliciteren?

Neem dan contact op met Marël Hozee (teamleider Zorg & Welzijn) of Denise van Dijk (teamleider Zorg & Welzijn), bereikbaar via telefoonnummer: 0528 -26 40 38 of per mail op m.hozee@westerkim.nl / d.vandijk@westerkim.nl

Ook kan je kijken op onze website westerkim.nl of op onze social media Facebook, LinkedIn en Instagram.

 

Herken jij jezelf in bovenstaand en ben je enthousiast geworden over de functie van Verzorgende IG bij de Westerkim? Aarzel dan niet en solliciteer direct!

 

Let op: wij houden je over deze procedure op de hoogte via mail. Helaas komen onze mails soms in de "spambox" of "ongewenste mail" terecht. Houd daarom deze postvakken ook in de gaten.

 

De Westerkim voorziet zelf in de werving voor deze vacature. We hebben hierbij geen ondersteuning van werving- en selectiebureaus nodig

 

De Westerkim

Meer weten over het werken bij de Westerkim?

In ons huis vormen wij als bewoners, naasten, medewerkers en vrijwilligers samen de Westerkim familie. Dit betekent dat we vanuit naastenliefde om elkaar geven, aan elkaar denken en voor elkaar zorgen. Daarbij ondersteunen medewerkers en vrijwilligers de bewoners om zoveel mogelijk de regie over hun leven te houden.

Lees hier het verhaal van de Westerkim
Contact

De belofte Welkom Thuis

Wij beloven dat we elkaar horen, zien en kennen. Dat we oog en oor hebben voor elkaars levensverhaal. Als bewoners, naasten, medewerkers en vrijwilligers gaan wij met elkaar om zoals wij met onze familie omgaan. Elke dag opnieuw zeggen we tegen elkaar: welkom in deze familie, welkom thuis in de Westerkim.

Onze visie op wonen en zorg
Array Vacatures

Direct solliciteren

Mijn gegevens mogen 1 jaar bewaard blijven