Werken bij de Westerkim

Verzorgende IG in de thuiszorg

Ben jij als verzorgende IG in de thuiszorg op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan is deze vacature geschikt voor jou!

 

Wat ga je doen?

Als verzorgende IG ondersteun je onze cliënten in de thuiszorg. Je biedt hen lichamelijk verzorging en sociale begeleiding. Je helpt cliënten om ondanks hun lichamelijke beperking, ouderdom of dementie een goed leven te leiden. Vanuit jouw professionele rol stimuleer je de eigen kracht van de bewoners en hun naasten.

 

 

Wie ben jij?

  • Je bent een professional met een diploma MBO verzorgende IG niveau 3 en je hebt de ambitie om je te ontwikkelen in je vak.
  • Je hebt een open en respectvolle houding en communiceert bewust en effectief met familie, mantelzorgers, vrijwilligers en andere disciplines.
  • Je bent in staat feedback te geven en te ontvangen.
  • Je bent flexibel en werkt alle voorkomende diensten

 

Hoe werkt het?

Je krijgt een contract tussen de 12 en 16 uur per week voor in eerste instantie de duur van een jaar. De functie indeling is in FWG 35, je inschaling is afhankelijk van je huidige ervaring. De CAO verzorging, verpleging en thuiszorg (VVT) van toepassing. Daarnaast hebben wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden b.v. regelingen voor fiets, fitness, laptop en studievergoedingen

 

 

Meer weten of solliciteren?

Neem dan contact op met Mariël Hozee (teamleider zorg en welzijn) via 0528 – 26 40 38 of via m.hozee@westerkim.nl.

Ook kan je kijken op onze website westerkim.nl of op onze Facebookpagina, LinkedIn en Instagram.

 

Herken jij jezelf in bovenstaand en ben je enthousiast geworden over de functie van Verzorgende IG bij De Westerkim? Aarzel dan niet en solliciteer direct!

 

Let op: wij houden je over deze procedure op de hoogte via mail. Helaas komen onze mails soms in de "spambox" of "ongewenste mail" terecht. Houd daarom deze postvakken ook in de gaten.

 

De Westerkim voorziet zelf in de werving voor deze vacature. We hebben hierbij geen ondersteuning van werving- en selectiebureaus nodig

 

De Westerkim

Meer weten over het werken bij de Westerkim?

In ons huis vormen wij als bewoners, naasten, medewerkers en vrijwilligers samen de Westerkim familie. Dit betekent dat we vanuit naastenliefde om elkaar geven, aan elkaar denken en voor elkaar zorgen. Daarbij ondersteunen medewerkers en vrijwilligers de bewoners om zoveel mogelijk de regie over hun leven te houden.

Lees hier het verhaal van de Westerkim
Contact

De belofte Welkom Thuis

Wij beloven dat we elkaar horen, zien en kennen. Dat we oog en oor hebben voor elkaars levensverhaal. Als bewoners, naasten, medewerkers en vrijwilligers gaan wij met elkaar om zoals wij met onze familie omgaan. Elke dag opnieuw zeggen we tegen elkaar: welkom in deze familie, welkom thuis in de Westerkim.

Onze visie op wonen en zorg
Array Vacatures

Direct solliciteren

Mijn gegevens mogen 1 jaar bewaard blijven