Werken bij de Westerkim

MBO Verpleegkundige BIG geregistreerd (open sollicitatie)

Wat ga je doen?

Als verpleegkundige ondersteun je onze bewoners om ondanks hun lichamelijke beperking, ouderdom of dementie een goed leven te leiden. Een leven waarin zij een zinvolle daginvulling ervaren en zich opgenomen voelen in de Westerkim familie. Vanuit jouw professionele rol stimuleer je de eigen kracht van de bewoners en hun naasten.

 

Hoe werkt het?

Je komt in dienst bij de Westerkim en je krijgt meteen een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd. Je contracturen stellen we in overleg vast. De functie-indeling is afhankelijk van je huidige functie, ervaring en opleiding.

 

Wie ben jij?

  • Je bent een professional met een diploma MBO-verpleegkunde met BIG-registratie en je hebt de ambitie om je te ontwikkelen in je vak;
  • Je bent onderdeel van het zorgteam en werkt actief mee in de zorg. Daarnaast vervul je een belangrijke rol in de coaching van het team;
  • Je staat open voor nieuwe ontwikkelingen en kan een team hierin meenemen;
  • Je hebt een open en respectvolle houding en communiceert bewust en effectief met familie, mantelzorgers, vrijwilligers en andere disciplines;
  • Je bent in staat feedback te geven en te ontvangen;
  • Je kan werken volgens protocollen en richtlijnen van de organisatie;
  • Je respecteert het christelijke geloof van onze bewoners en ondersteunt hen in de beleving hiervan. Daarnaast zet je je in om onze belofte ‘welkom thuis’ in de dagelijkse praktijk waar te maken voor bewoners en collega’s

 

Meer weten?

Wil je meer informatie over deze functie of de mogelijkheden? Neem dan contact op met Ellen van Haeringen, teamleider Planning en Mobiliteit. Zij is bereikbaar via telefoonnummer: 0528-264038 of per mail op e.vanhaeringen@westerkim.nl.

Ook kan je kijken op onze website westerkim.nl of op onze social media Facebook, LinkedIn en Instagram.

Wil je meteen solliciteren? Vul dan hieronder je gegevens in, voeg je CV en motivatie toe en klik op 'Solliciteer', dan nemen wij zo snel mogelijk contact op!

 

Let op: wij houden je over deze procedure op de hoogte via mail. Helaas komen onze mails soms in de "spambox" of "ongewenste mail" terecht. Houd daarom deze postvakken ook in de gaten.

De Westerkim

Meer weten over het werken bij de Westerkim?

In ons huis vormen wij als bewoners, naasten, medewerkers en vrijwilligers samen de Westerkim familie. Dit betekent dat we vanuit naastenliefde om elkaar geven, aan elkaar denken en voor elkaar zorgen. Daarbij ondersteunen medewerkers en vrijwilligers de bewoners om zoveel mogelijk de regie over hun leven te houden.

Lees hier het verhaal van de Westerkim
Contact

De belofte Welkom Thuis

Wij beloven dat we elkaar horen, zien en kennen. Dat we oog en oor hebben voor elkaars levensverhaal. Als bewoners, naasten, medewerkers en vrijwilligers gaan wij met elkaar om zoals wij met onze familie omgaan. Elke dag opnieuw zeggen we tegen elkaar: welkom in deze familie, welkom thuis in de Westerkim.

Onze visie op wonen en zorg
Array Vacatures

Direct solliciteren

Mijn gegevens mogen 1 jaar bewaard blijven