Werken bij de Westerkim

INTERNE VACATURE BBL Verpleegkundige (niveau 4)

 

Werken en leren

Ben jij toe aan een volgende stap in je carrière? Kan jij overstijgend denken en werken? Neem jij daarnaast initiatief, denk je probleemoplossend en kan jij goed samenwerken in een team? Dan is de opleiding BBL Verpleegkundige (niveau 4) misschien iets voor jou!

 

In september kan je starten met een BBL opleidingsplaats voor MBO-verpleegkundige niveau 4.

 

Hoe werkt het?

Je krijgt een leer- en arbeidsovereenkomst voor de duur van je opleiding voor (minimaal) 24 uur per week. Wanneer je een contract voor onbepaalde tijd hebt, blijft deze van kracht.

Je volgt één dag per week de opleiding aan het Alfa-College in Hoogeveen, deze wordt volledig door de Westerkim vergoed. Tijdens je opleiding rouleer je ieder jaar van afdeling.

 

Begeleiding

Tijdens je opleiding wordt je begeleid door de werkbegeleiders van de desbetreffende afdeling, zij worden gecoacht door de praktijkexperts. Dit helpt je om individuele zorg te verlenen aan bewoners met verschillende zorgvragen en ziektebeelden. Daarnaast leer je overstijgend te denken en werken, en leer je teams te coachen en mee te nemen in ontwikkelingen.

 

Jouw profiel

  • Je bent in het bezit van een diploma Verzorgende-IG of Verzorgende-IG/Maatschappelijke zorg en hebt minimaal 1 jaar werkervaring;
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden;
  • Je kunt op een respectvolle manier rekening houden met de belangen en opvattingen van bewoners en hun naasten;
  • Je kan werken volgens protocollen en richtlijnen van de organisatie;
  • Je bent stressbestendig;
  • Je kan samenwerken met mantelzorgers, familie, vrijwilligers en andere disciplines;
  • Je bent in staat om accuraat verslag te leggen, te overleggen en over te dragen;
  • Je staat open voor nieuwe ontwikkelingen, en kan een team hierin meenemen;
  • Je bent in staat om feedback te geven en te ontvangen

 

Meer weten of solliciteren?

Mail of bel dan gerust met Angela Kroon of Ellen van Haeringen. Zij zijn bereikbaar via telefoonnummer: 0528-264038 of a.kroon@westerkim.nl en/of e.vanhaeringen@westerkim.nl

 

Reageren op deze vacature kan tot uiterlijk 5 juni via de website. De gesprekken zullen plaats vinden in week 24.

Wil je meteen solliciteren? Vul dan hieronder je gegevens in, voeg je CV en motivatie toe en klik op 'Solliciteer'.

 

Let op: wij houden je over deze procedure op de hoogte via mail. Helaas komen onze mails soms in de "spambox" of "ongewenste mail" terecht. Houd daarom deze postvakken ook in de gaten.

De Westerkim

Meer weten over het werken bij de Westerkim?

In ons huis vormen wij als bewoners, naasten, medewerkers en vrijwilligers samen de Westerkim familie. Dit betekent dat we vanuit naastenliefde om elkaar geven, aan elkaar denken en voor elkaar zorgen. Daarbij ondersteunen medewerkers en vrijwilligers de bewoners om zoveel mogelijk de regie over hun leven te houden.

Lees hier het verhaal van de Westerkim
Contact

De belofte Welkom Thuis

Wij beloven dat we elkaar horen, zien en kennen. Dat we oog en oor hebben voor elkaars levensverhaal. Als bewoners, naasten, medewerkers en vrijwilligers gaan wij met elkaar om zoals wij met onze familie omgaan. Elke dag opnieuw zeggen we tegen elkaar: welkom in deze familie, welkom thuis in de Westerkim.

Onze visie op wonen en zorg
Array Vacatures

Direct solliciteren

Mijn gegevens mogen 1 jaar bewaard blijven