Werken bij de Westerkim

Huishoudelijk/facilitair medewerker

Wat ga je doen? 

Als facilitair/huishoudelijk medewerker verricht je alle voorkomende werkzaamheden op het gebied van huishoudelijke taken binnen de Westerkim en/of in de wijk bij de mensen thuis. 

 

Wie ben jij? 

  • Je bent sociaal, houdt van een opgeruimd huis en hebt een hart voor de zorg. 

  • Je hebt ervaring of affiniteit in het werken in de huishouding  

  • Daarnaast heb je ervaring of affiniteit in de omgang met cliënten of ouderen met lichamelijke of psychogeriatrische aandoeningen.  

  • Je bent vriendelijk en respectvol naar bewoners, familie, mantelzorgers, vrijwilligers en andere disciplines. 

 

Hoe werkt het? 

Je komt in dienst bij de Westerkim en je krijgt een tijdelijke arbeidsovereenkomst. Er zijn meerdere mogelijkheden rondom je contractgrootte welke we graag met je bespreken. De functie-indeling is afhankelijk van je huidige functie, ervaring en opleiding. De cao-verzorging, verpleging en thuiszorg (VVT) is van toepassing.  

 

Meer weten of solliciteren? 

Neem dan contact op met Anneke Zandman (teamleider Dienstverlening en Gastvrijheid) telefonisch bereikbaar via 0528 -26 40 38 of per mail op a.zandman@westerkim.nl   

Ook kan je kijken op onze website westerkim.nl of op onze social media Facebook, LinkedIn en Instagram. 

 

Wil je meteen solliciteren? Vul dan hieronder je gegevens in, voeg je CV en motivatie toe en klik op 'Solliciteer'. 

 

De Westerkim voorziet zelf in de werving voor deze vacature. We zijn hierbij geen ondersteuning van werving- en selectiebureaus nodig. 

 

De Westerkim

Meer weten over het werken bij de Westerkim?

In ons huis vormen wij als bewoners, naasten, medewerkers en vrijwilligers samen de Westerkim familie. Dit betekent dat we vanuit naastenliefde om elkaar geven, aan elkaar denken en voor elkaar zorgen. Daarbij ondersteunen medewerkers en vrijwilligers de bewoners om zoveel mogelijk de regie over hun leven te houden.

Lees hier het verhaal van de Westerkim
Contact

De belofte Welkom Thuis

Wij beloven dat we elkaar horen, zien en kennen. Dat we oog en oor hebben voor elkaars levensverhaal. Als bewoners, naasten, medewerkers en vrijwilligers gaan wij met elkaar om zoals wij met onze familie omgaan. Elke dag opnieuw zeggen we tegen elkaar: welkom in deze familie, welkom thuis in de Westerkim.

Onze visie op wonen en zorg
Array Vacatures

Direct solliciteren

Mijn gegevens mogen 1 jaar bewaard blijven