Werken bij de Westerkim

Helpende Plus Mobiliteitsbureau

In een nieuw, duurzaam huis biedt de Westerkim in een kleinschalige setting zorg en welzijn aan onze bewoners. Door bewoners met een soortgelijke zorgvraag bij elkaar te laten wonen, kunnen we nog meer en beter aansluiten bij en focussen op hun zorgbehoefte en welbevinden. Lijkt het jou leuk om als Helpende Plus hier een bijdrage te leveren? Dan is dit jouw kans!

 

Wat ga je doen?

Als Helpende Plus ga je werken binnen het Mobiliteitsbureau (flexpool) van de Westerkim. Je ondersteund onze bewoners om ondanks hun lichamelijke beperking, ouderdom of dementie een goed leven te leiden. Daarbij kijken we juist naar wat onze bewoners wel kunnen in plaats van uit te gaan van wat niet meer kan.

 

Via het Mobiliteitsbureau werken medewerkers die flexibel inzetbaar zijn in de gehele organisatie. Binnen de Westerkim kan je werken in de thuiszorg, aanleunwoningen of intramuraal op onze somatiek- en PG afdelingen.

Als flexmedewerker wordt je ingezet bij kortdurende (ad hoc) en middellange uitval en verlofopname óf heb je de mogelijkheid om voor langere periode ingezet te worden binnen een team wanneer er bijvoorbeeld sprake is van langdurende uitval of t.g.v. zwangerschapsverlof.

Een groot voordeel van het werken als flexer is dat je je eigen werktijden en dagen (binnen gestelde kaders) kunt bepalen. Daarnaast leer je de afdelingen van de Westerkim goed kennen doordat je organisatie breed ingezet word. Wanneer er binnen een team vacatureruimte ontstaat heb je als flexer de mogelijkheid door te stromen naar een vast team bij gebleken geschiktheid en wanneer jouw functie in het team past.

 

Wie ben jij?

  • Je hebt een diploma Helpende Zorg en Welzijn niveau 2 met het aanvullende certificaat Helpende Plus;
  • Je hebt ervaring in de ouderenzorg en hebt affiniteit met de doelgroep;
  • Je bent flexibel en bereid om alle voorkomende diensten te werken;
  • Je kunt zelfstandig werken, maar ook goed functioneren in een team;
  • Je bent in staat feedback te geven en te ontvangen;
  • Je hebt een open en respectvolle houding en kunt samenwerken met mantelzorgers, familie, vrijwilligers en andere disciplines.

 

Wij bieden:

  • Een uitdagende functie binnen een professioneel zorgteam;
  • Mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en scholing;
  • Marktconform salaris volgens CAO Verpleeg- en Verzorgingshuizen en Thuiszorg (FWG25);
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een MKSA regeling,  pensioenregeling en vakantietoeslag.

 

Hoe werkt het?

Je komt in dienst bij de Westerkim en je krijgt een arbeidsovereenkomst voor de duur van een jaar met uitzicht op een vast dienstverband. De omvang van je contract stellen we in overleg met jou vast.

De functie-indeling is afhankelijk van je huidige functie, ervaring en opleiding.

 

Meer weten of solliciteren?

Neem dan contact op met Ellen van Haeringen (teamleider Planning en Mobiliteit), bereikbaar via telefoonnummer: 0528 -26 40 38 of per mail op e.vanhaeringen@westerkim.nl

Ook kan je kijken op onze website westerkim.nl of op onze social media Facebook, LinkedIn en Instagram.

 

Herken jij jezelf in bovenstaand en ben je enthousiast geworden over de functie van Helpende Plus bij De Westerkim? Aarzel dan niet en solliciteer direct!

 

Vul hieronder je gegevens in, voeg je CV en motivatie toe en klik op 'Solliciteer'.

 

Let op: wij houden je over deze procedure op de hoogte via mail. Helaas komen onze mails soms in de "spambox" of "ongewenste mail" terecht. Houd daarom deze postvakken ook in de gaten.

 

De Westerkim voorziet zelf in de werving voor deze vacature. We hebben hierbij geen ondersteuning van werving- en selectiebureaus nodig

De Westerkim

Meer weten over het werken bij de Westerkim?

In ons huis vormen wij als bewoners, naasten, medewerkers en vrijwilligers samen de Westerkim familie. Dit betekent dat we vanuit naastenliefde om elkaar geven, aan elkaar denken en voor elkaar zorgen. Daarbij ondersteunen medewerkers en vrijwilligers de bewoners om zoveel mogelijk de regie over hun leven te houden.

Lees hier het verhaal van de Westerkim
Contact

De belofte Welkom Thuis

Wij beloven dat we elkaar horen, zien en kennen. Dat we oog en oor hebben voor elkaars levensverhaal. Als bewoners, naasten, medewerkers en vrijwilligers gaan wij met elkaar om zoals wij met onze familie omgaan. Elke dag opnieuw zeggen we tegen elkaar: welkom in deze familie, welkom thuis in de Westerkim.

Onze visie op wonen en zorg
Vacatures

Direct solliciteren

Mijn gegevens mogen 1 jaar bewaard blijven