Werken bij de Westerkim

HBO Wijkverpleegkundige

Vacature HBO Wijkverpleegkundige

Heb jij als HBO wijkverpleegkundige oprechte aandacht voor onze cliënten in de thuiszorg? Denk jij creatief mee in oplossingen en kan jij verpleegkundige diagnoses stellen en indiceren? Organiseer en verleen je verpleegkundige zorg en psychosociale begeleiding dusdanig dat de zelfredzaamheid en gezond gedrag van de cliënten wordt bevorderd en ondersteund?

Vind je het daarnaast een uitdaging teams te ondersteunen bij zorg- en begeleidingsvraagstukken en hen te instrueren en coachen om de deskundigheid op peil te houden?

Dan zijn wij ook zoek naar jou!

 

 

 Wie ben jij?

  • Je hebt een verpleegkundige opleiding op HBO niveau aangevuld met vakgerichte scholing;
  • Je hebt kennis van het indiceren van zorg en durft verantwoordelijkheid te nemen;
  • Je hebt enkele jaren ervaring als wijkverpleegkundige en bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen;
  • Je hebt affiniteit met ouderen en hebt een hoge mate van verantwoordelijkheidsgevoel
  • Je bent gedreven en enthousiast en vindt het leuk je kennis over te dragen aan collega’s en teams en met hun samen te werken;
  • Je bent geduldig, hebt een goed empathisch vermogen en beschikt over goede communicatieve vaardigheden;
  • Je kan goed samenwerken met mantelzorgers, familie en andere disciplines;
  • Je kan werken volgens protocollen en richtlijnen van de organisatie en je bent in staat om accuraat verslag te leggen, te overleggen en over te dragen;
  • Je respecteert het christelijke geloof van onze cliënten en bewoners en ondersteunt hen in de beleving hiervan. Daarnaast zet je je in om onze belofte ‘welkom thuis’ in de dagelijkse praktijk waar te maken voor cliënten, bewoners en collega’s.

 

 

Hoe werkt het?

Je komt in dienst bij de Westerkim voor minimaal 16 uur per week (het precieze aantal uren stellen we graag in overleg met jou vast) en je krijgt meteen een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd. De functie is ingeschaald in FWG 50 en de CAO verzorging, verpleging en thuiszorg (VVT) is van toepassing.

Als wijkverpleegkundige draai je in een roulerend systeem ook bereikbare diensten. 

 

 

Meer weten?

Neem dan contact op met Alice van der Kamp (teamleider), zij is bereikbaar via telefoonnummer: 06-21942176 of per mail a.vanderkamp@westerkim.nl

Ook kun je kijken op onze website www.westerkim.nl, Facebook of LinkedIn

 

Deze vacature blijft vacant zolang de juiste kandidaat nog niet is gevonden.

 

Wil je meteen solliciteren? Vul dan hieronder je gegevens in, voeg je CV en motivatie toe en klik op 'Solliciteer', dan nemen wij zo snel mogelijk contact op!

 

Let op: wij houden je over deze procedure op de hoogte via mail. Helaas komen onze mails soms in de "spambox" of "ongewenste mail" terecht. Houd daarom deze postvakken ook in de gaten.

 

De Westerkim voorziet zelf in de werving voor deze vacature. We hebben hierbij geen ondersteuning van werving- en selectiebureaus nodig

 

De Westerkim

Meer weten over het werken bij de Westerkim?

In ons huis vormen wij als bewoners, naasten, medewerkers en vrijwilligers samen de Westerkim familie. Dit betekent dat we vanuit naastenliefde om elkaar geven, aan elkaar denken en voor elkaar zorgen. Daarbij ondersteunen medewerkers en vrijwilligers de bewoners om zoveel mogelijk de regie over hun leven te houden.

Lees hier het verhaal van de Westerkim
Contact

De belofte Welkom Thuis

Wij beloven dat we elkaar horen, zien en kennen. Dat we oog en oor hebben voor elkaars levensverhaal. Als bewoners, naasten, medewerkers en vrijwilligers gaan wij met elkaar om zoals wij met onze familie omgaan. Elke dag opnieuw zeggen we tegen elkaar: welkom in deze familie, welkom thuis in de Westerkim.

Onze visie op wonen en zorg
Array Vacatures

Direct solliciteren

Mijn gegevens mogen 1 jaar bewaard blijven