Werken bij de Westerkim

Enthousiaste HBO Wijkverpleegkundige

Wat ga je doen?

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste wijkverpleegkundige die de wijkverpleging van de Westerkim in Hoogeveen op de kaart gaat zetten. Wij zijn en klein gedreven team van verzorgenden met ambities. Wij zien de wijkverpleging als een belangrijke schakel tussen thuis wonen en intramurale verpleeghuiszorg. Samen met de nieuwe wijkverpleegkundige willen wij groeien in de omvang en professionaliteit. Daarvoor hebben wij jou nodig!

 

Wie ben jij?

  • Jij ben een gedreven wijkverpleegkundige die het leuk vindt om samen met een klein team goede thuiszorg in Hoogeveen verder te ontwikkelen.
  • Jij vindt het leuk om een collega wijkverpleegkundige in opleiding te coachen in haar groei.
  • Jij stapt proactief op ketenpartners af en zorgt er voor dat de positie van de thuiszorg van de Westerkim meer bekendheid krijgt.
  • Jij bent ons boegbeeld als het gaat om de wijkverpleging van de Westerkim.
  • Jij beschikt over goede kennis van de wettelijke en financiële kaders rond de thuiszorg, kunt deze goed vertalen naar de praktijk en je weet collega’s hierin mee te nemen.
  • Huisartsen weten je gemakkelijk te vinden en je vormt een belangrijk schakel met de andere afdelingen van de Westerkim.  
  • Voor jou kent het logisch organiseren en plannen van zorgroutes geen geheimen meer.
  • Jij krijgt leiding van een ervaren teamleider die als sparringpartner je inhoudelijk gaat uitdagen en je kansen geeft om te groeien in de functie.  

 

Hoe werkt het?

Je komt in dienst bij de Westerkim voor 24 tot 32 uur per week (het precieze aantal uren stellen we in overleg met jou vast). Je krijgt meteen een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd. De functie is ingeschaald in FWG 50, de CAO verzorging, verpleging en thuiszorg (VVT) is van toepassing.

Als wijkverpleegkundige draai je in een roulerend systeem ook bereikbare diensten.

 

Meer weten of solliciteren?

Neem dan contact op met Mariël Hozee (teamleider), bereikbaar via telefoonnummer 0528 - 264038 of per mail m.hozee@westerkim.nl

Wil je meteen solliciteren? Vul dan hieronder je gegevens in, voeg je CV en motivatie toe en klik op 'Solliciteer'. Ook kun je kijken op onze website www.westerkim.nl, Facebook of LinkedIn.

 

Deze vacature blijft vacant zolang de juiste kandidaat nog niet is gevonden.

 

Let op: wij houden je over deze procedure op de hoogte via mail. Helaas komen onze mails soms in de "spambox" of "ongewenste mail" terecht. Houd daarom deze postvakken ook in de gaten.

 

De Westerkim voorziet zelf in de werving voor deze vacature. We hebben hierbij geen ondersteuning van werving- en selectiebureaus nodig

  

 

 

 

 

 

 

 

De Westerkim

Meer weten over het werken bij de Westerkim?

In ons huis vormen wij als bewoners, naasten, medewerkers en vrijwilligers samen de Westerkim familie. Dit betekent dat we vanuit naastenliefde om elkaar geven, aan elkaar denken en voor elkaar zorgen. Daarbij ondersteunen medewerkers en vrijwilligers de bewoners om zoveel mogelijk de regie over hun leven te houden.

Lees hier het verhaal van de Westerkim
Contact

De belofte Welkom Thuis

Wij beloven dat we elkaar horen, zien en kennen. Dat we oog en oor hebben voor elkaars levensverhaal. Als bewoners, naasten, medewerkers en vrijwilligers gaan wij met elkaar om zoals wij met onze familie omgaan. Elke dag opnieuw zeggen we tegen elkaar: welkom in deze familie, welkom thuis in de Westerkim.

Onze visie op wonen en zorg
Vacatures

Direct solliciteren

Mijn gegevens mogen 1 jaar bewaard blijven