Werken bij de Westerkim

Diverse functies binnen het Mobiliteitsbureau (open sollicitatie)

 

Verzorgende IG, helpende plus, huishoudelijk medewerker (flexpool, open sollicitatie)

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging of meer flexibiliteit in je rooster? Wil je graag je kennis en ervaring breed binnen onze organisatie inzetten? Of wil je juist ervaring opdoen binnen verschillende doelgroepen en werkplekken? Dan is dit de vacature voor jou!

 

Werken in de flexpool

Vanuit het Mobiliteitsbureau werken medewerkers die flexibel inzetbaar zijn in de gehele organisatie. Binnen de Westerkim kan je werken in de thuiszorg, aanleunwoningen of intramuraal op onze somatiek- en PG afdelingen. Maar ook in de huishouding, zowel intramuraal als in de WMO en binnen het facilitair bedrijf zijn er mogelijkheden.

Als flexmedewerker word je ingezet bij kortdurende (ad hoc) en middellange uitval en verlofopname óf heb je de mogelijkheid om voor langere periode ingezet te worden binnen een team wanneer er bijvoorbeeld sprake is van langdurende uitval of t.g.v. zwangerschapsverlof.

Een groot voordeel van het werken als flexer is dat je je eigen werktijden en dagen (binnen gestelde kaders) kunt bepalen. Daarnaast leer je de afdelingen van de Westerkim goed kennen doordat je organisatie breed ingezet wordt. Wanneer er binnen een team vacature ruimte ontstaat heb je als flexer de mogelijkheid door te stromen naar een vast team bij gebleken geschiktheid en wanneer jouw functie in het team past.

 

Hoe werkt het? 

Er zijn verschillende contractmogelijkheden binnen de Westerkim welke we graag met jou bespreken. In overleg bepalen we je contractomvang. De functie-indeling is afhankelijk van je huidige functie, ervaring en opleiding. De CAO verzorging, verpleging en thuiszorg (VVT) is van toepassing.

 

Wie ben jij?

 • Je bent een zorgprofessional met een afgeronde opleiding helpende plus of verzorgende IG. Maar ook wanneer je bijna gediplomeerd bent, nodigen we je uit om te reageren!
 • Je bent flexibel en bereid alle voorkomende diensten te werken;
 • Je bent geduldig, hebt een goed empathisch vermogen en beschikt over goede communicatieve vaardigheden;
 • Je hebt een open en respectvolle houding en kunt samenwerken met mantelzorgers, familie, vrijwilligers en andere disciplines;
 • Je bent in staat feedback te geven en te ontvangen;
 • Je kan werken volgens protocollen en richtlijnen van de organisatie;
 • Je bent in staat om accuraat verslag te leggen, te overleggen en over te dragen;
 • Je respecteert het christelijke geloof van onze bewoners en ondersteunt hen in de beleving hiervan. Daarnaast zet je je in om onze belofte ‘welkom thuis’ in de dagelijkse praktijk waar te maken voor bewoners en collega’s.

 

    Wanneer je geïnteresseerd bent in een functie in de huishouding of binnen het facilitair bedrijf vragen wij het volgende:

 • Je bent sociaal, je houdt van een opgeruimd huis en je hebt een hart voor de zorg.
 • Je hebt ervaring of affiniteit in het werken in de huishouding of de facilitaire sector
 • Daarnaast heb je ervaring of affiniteit in de omgang met cliënten of ouderen met lichamelijke of psychogeriatrische aandoeningen.
 • Je bent vriendelijk en respectvol naar bewoners, familie, mantelzorgers, vrijwilligers en andere disciplines.


Meer weten?

Neem dan contact op met Ellen van Haeringen, teamleider Planning & Mobiliteit. Zij is bereikbaar via telefoonnummer: 0528-264038 of per mail op e.vanhaeringen@westerkim.nl Ook kun je kijken op onze website www.westerkim.nl of op de Facebook pagina.

 

 

Wil je meteen solliciteren? Vul dan hieronder je gegevens in, voeg je CV en motivatie toe en klik op 'Solliciteer', dan nemen wij zo snel mogelijk contact op!

 

Let op: wij houden je over deze procedure op de hoogte via mail. Helaas komen onze mails soms in de "spambox" of "ongewenste mail" terecht. Houd daarom deze postvakken ook in de gaten.


 

De Westerkim

Meer weten over het werken bij de Westerkim?

In ons huis vormen wij als bewoners, naasten, medewerkers en vrijwilligers samen de Westerkim familie. Dit betekent dat we vanuit naastenliefde om elkaar geven, aan elkaar denken en voor elkaar zorgen. Daarbij ondersteunen medewerkers en vrijwilligers de bewoners om zoveel mogelijk de regie over hun leven te houden.

Lees hier het verhaal van de Westerkim
Contact

De belofte Welkom Thuis

Wij beloven dat we elkaar horen, zien en kennen. Dat we oog en oor hebben voor elkaars levensverhaal. Als bewoners, naasten, medewerkers en vrijwilligers gaan wij met elkaar om zoals wij met onze familie omgaan. Elke dag opnieuw zeggen we tegen elkaar: welkom in deze familie, welkom thuis in de Westerkim.

Onze visie op wonen en zorg
Array Vacatures

Direct solliciteren

Mijn gegevens mogen 1 jaar bewaard blijven