Nieuwbouw

Nieuwbouw bereikt het hoogste punt

Op 7 juli 2020 bereikt de nieuwbouw van ons woonzorgcentrum het hoogste punt.

Bouw bereikt het hoogste punt

Bouw verloop volgens planning

Nog voor de zomervakantie heeft de nieuwbouw van ons woonzorgcentrum het hoogste punt bereikt. Hiermee liggen de bouwwerkzaamheden precies op schema. “De afgelopen maanden zien onze bewoners hun nieuwe huis dagelijks groeien”, vertelt Febo Emmelkamp, voorzitter raad van bestuur. “Op 2 maart ging de eerste paal in de grond en nu bereiken we al het hoogste punt van de eerste fase. Deze fase bestaat uit het centrale deel van ons woonzorgcentrum met daarnaast kleinschalige woongroepen van 9 personen.”

Het centrale deel van het nieuwe woonzorgcentrum bestaat uit drie verdiepingen. Hier komen de hoofdingang, de receptie, het restaurant, de keuken, de winkel, de kapsalon en de kantoren. Ook is in het centrale deel ruimte voor twee ontmoetingsruimtes voor dagbesteding. Om het centrale deel heen, komen een soort rijtjeshuizen van twee verdiepingen met daarin de kleinschalige woongroepen voor mensen met geheugenproblemen en appartementen voor bewoners met lichamelijke beperkingen.

Het hoogste punt van de nieuwbouw

Complimenten voor de bouwers

Febo Emmelkamp: “Het is  goed om te merken dat ondanks alle narigheid die het coronavirus heeft veroorzaakt, de bouw gewoon is doorgegaan. Het is geweldig zoals onze bouwpartners stug doorwerken om hun klus te klaren. Dit is dan ook een reden om samen met hen een klein feestje te vieren.”