Griendtsveenweg 11 7901 EB Hoogeveen | Telefoon: 0528-264038 | info@westerkim.nl

Stage lopen

 

 

 

Stagelopen in de Westerkim is meewerken op een afdeling met deskundige begeleiding. In een team waarbij je gezien wordt en de kans krijgt om je leermomenten te benutten en te reflecteren. Waarbij je voelt  dat je er mag zijn, met passende begeleiding en aandacht! Dit is ons streven je doel behalen als deskundig beroepsbeoefenaar. Wij vinden het belangrijk dat een student zichzelf mag zijn en zich thuis kan voelen. Op deze manier kan een student zich sneller ontwikkelen en groeien in het leerproces.

De Westerkim is een erkend leerbedrijf en aangesloten bij SBB. Wij hebben een erkenning voor een aantal verschillende welzijn- en zorgopleidingen. Wij begeleiden studenten van verschillende opleidingen: Helpende zorg- en welzijn (MBO-niveau 2), Maatschappelijk verzorgende (MBO-  niveau 3), Persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen (MBO-niveau 4), Verpleegkundigen (MBO-niveau 4) en HBO-Verpleegkundigen (niveau 6).

BOL-opleiding

MBO-studenten die een BOL-opleiding volgen en graag stage willen lopen in de Westerkim, kunnen contact opnemen met Angela Kroon of Christine Wildvank. Wij werken samen met Stagebureau (ZON), hier geven wij ons aanbod stageplaatsen op en naar aanleiding van ons aanbod worden de stageplaatsen ingedeeld.

BBL-opleiding

Ook begeleiden wij studenten in BBL vorm (werken en leren). Openstaande vacatures vind je op  deze website onder het kopje “werken bij”.

HBO-opleiding

Wij bieden begeleiding aan HBO (niveau 6) studenten. We werken samen met verschillende hoge scholen. De studenten van deze opleiding worden begeleid door een verpleegkundige.

Leerwerk traject en Maatschappelijke stage

Wij bieden ook plaatsen voor het leerwerk traject (snuffelstage) en Maatschappelijke stages. Het leerwerktraject (snuffelstage) wordt in samenwerking met het ROC en de Praktijkopleider ingedeeld.

De studenten voor de maatschappelijke stages lopen mee met onze activiteitenbegeleiders. In overleg met de Activiteitenbegeleider en de Praktijkopleider wordt er gekeken of er geschikte activiteiten/leermomenten  plaatsvinden waar ondersteuning geboden kan worden door studenten, en het gewenste doel behaald kan worden.

Aanmelden, vragen of meer informatie?

Neem contact op met Angela Kroon of Christine Wildvank.
Zij is bereikbaar op telefoonnummer: 0528-264038.