Griendtsveenweg 11 7901 EB Hoogeveen | Telefoon: 0528-264038 | info@westerkim.nl

Wat merkt u daarvan?

 

 

 

Ieder mens heeft behoefte aan warmte, liefde en veiligheid. Het gezin is daarin cruciaal. Onze bewoners hebben vaak moeten inleveren, omdat ze het zonder hun partner, huis, of zelfs hun gezin moeten stellen. Voor hen willen wij een gezin zijn, een nieuw thuis. Hoe? Door onze medewerkers en vrijwilligers. Zij maken hét verschil in het dagelijks leven van onze bewoners.

Ook onze medewerkers en vrijwilligers maken onderdeel uit van het gezin Westerkim. De band tussen medewerkers, vrijwilligers en bewoners gaat – volgens onze bewoners – veel verder dan werk. Onze medewerkers en vrijwilligers zijn het die elke dag weer met onuitputtelijke energie geluk toevoegen aan het leven van onze bewoners. Waarom? Omdat wij de bewoners zien en behandelen alsof het onze familie is. Geen afstand, maar dichtbij.

Benieuwd naar het welkom thuis gevoel van mevrouw Arnts? Klik dan hier om het interview met mevrouw Arnts en haar dochter Liesbeth te lezen. In de advertentie hieronder leest u een gedeelte van dit interview. 

Mevrouw Arnts 198x300