Coronavirus

Bezoekregeling


Bezoekregeling

Bezoekregeling fase 6

Vanaf vrijdag 17 juli gaat de bezoekregeling over naar het “nieuwe normaal”. In dit nieuwe normaal stellen we geen eisen meer aan bezoekers, maar geven we adviezen. Daarbij vertrouwen we op de eigen verantwoordelijkheid van bezoekers. Op deze pagina vindt u antwoord op de meeste gestelde vragen over de bezoekregeling.

Veelgestelde vragen over de bezoekregeling

Wij hanteren geen bezoektijden meer, maar adviseren u om in de middag of de avond te komen.
Het aantal mensen ligt niet vast. Belangrijk is dat het mogelijk is om 1,5 meter afstand te bewaren.
Ja, bezoekers zijn welkom. Zo kunnen ook vrienden, kennissen en kerkelijk bezoekers weer langskomen.
Bezoekers voor bewoners van de Westerkim komen binnen via de hoofdingang van de Westerkim aan de Griendtsveenweg 11. Bezoekers voor bewoners in de Westerheem komen binnen via de ingang aan de Jozef Israëlsstraat.
Nee, de registratie van de bezoekers is beëindigd.
Nee, in deze fase is de verplichte check-in en check-out niet meer nodig. Wij vertrouwen op de eigen verantwoordelijkheid van de bezoekers om zich te houden aan de hygiëne maatregelen.
Ja, bezoekers mogen bewoners ophalen voor een wandeling.
Ja dat is zeker mogelijk. Ons advies is om de bewoner achter in de auto plaats te laten nemen of anders een mondkapje te laten dragen.
De bezoeker houdt 1,5 meter afstand van de medewerkers en bewoners en desinfecteert bij binnenkomst de handen. Verder niest en hoest de bezoeker in de elleboog en gebruikt papieren zakdoekjes. Bij verkoudheidsklachten met koorts, blijft de bezoeker thuis.

Heeft u vragen over de bezoekregeling van de Westerkim?

Karen Huizinga

aanspreekpunt bezoekregeling