Coronavirus

De Westerkim en
het coronavirus

Lees hier welke maatregelen wij in ons woonzorgcentrum nemen om de risico’s op besmetting van onze bewoners te beperken. Ontdek hoe u kunt helpen en vind antwoorden op de meeste gestelde vragen.

Coronavirus

Gesloten deuren

Helaas hebben wij in navolging van de landelijke richtlijnen van de Rijksoverheid, het RIVM en Actiz de deuren van ons woonzorgcentrum moeten sluiten voor bezoek. Wij begrijpen dat dit heel moeilijk is voor bewoners en hun familie. In ons huis doen wij al het mogelijke om bewoners gezelligheid, warmte en fijne activiteiten aan te bieden.

 

Meest gestelde vragen

Spreekluisterverbinding

Met een spreekluisterverbinding kunnen bewoners en hun naasten  elkaar zien en spreken zonder risico op besmetting met het coronavirus. Het is een verbinding via het raam waarbij de bewoner in de Westerkim is en de naasten buiten. Het contact verloopt via het raam en een microfoon. Zo is in deze moeilijke tijden nabijheid mogelijk.

 

Lees meer en maak een afspraak

Ria Knotters, lid raad van bestuur, spreekt bewoners, medewerkers, vrijwilligers en familie toe

 

Kom jij ons helpen als het nodig is?

Wij hopen dat we met de huidige maatregelen en de inzet van onze medewerkers deze moeilijke periode goed doorkomen. Toch bereiden wij ons voor op het risico dat alle zorgmedewerkers zijn ingezet en we extra mensen nodig hebben. Daarvoor vragen wij onze niet-zorgcollega’s en mensen van buiten onze organisatie met en zonder een zorgopleiding of -achtergrond om ons te helpen.

 

Vul het formulier in

Ben jij bereid om ons te helpen en zo nodig diensten te draaien in de Westerkim? Vul dan het formulier in. Als je inzet nodig is, nemen wij contact met je op. Je gegevens bewaren wij in deze coronaperiode en vernietigen wij daarna. Vanzelfsprekend zijn wij je heel dankbaar voor je hulp.

Heeft u vragen over het coronavirus in relatie tot de Westerkim?

Ria Knotters

Raad van Bestuur