Bosboomstraat 26 Hoogeveen | Telefoon: 0528-264038 | info@westerkim.nl

Contactblad de Verbinding

 

 

 

Lees ons contactblad

Vier keer per jaar verschijnt ons contactblad de Verbinding.
De edities van dit jaar vindt u hieronder:

De Verbinding - winter 2018

De Verbinding- herfst 2018

De Verbinding - zomer 2018

De Verbinding - voorjaar 2018

In 2017 heeft de Verbinding een ander jasje gekregen. De edities van 2017 vindt u hieronder:

De Verbinding - winter 2017

De Verbinding - herfst 2017

De Verbinding - zomer 2017

De Verbinding - voorjaar 2017

50 jaar Westerkim

Op dinsdag 3 mei is de jubileumeditie 50 jaar Westerkim verschenen als bijlage bij de HvC. Dit is de link naar deze bijlage: http://www.boomplaza.nl/hoogeveen/dewesterkim

We delen ons leven en vinden het fijn om samen te zijn. Elke maandagmorgen komen we in de Vijverzaal bij elkaar om de week op christelijke wijze te beginnen. We organiseren activiteiten die we samen kunnen doen, zoals bingo, koersbal of handwerken maar bieden ook individuele activiteiten zoals een potje rummikub of een rondje fietsen op de duofiets. We overleggen met u wat u leuk vindt om te doen en proberen dan passende activiteiten te organiseren. Natuurlijk bent u niets verplicht!

Woont u niet in de Westerkim maar zou u wel eens even de deur uit willen? Ontmoet u graag andere mensen? Vindt u het leuk om mee te doen met activiteiten? Dan bent u van harte welkom in de Westerkim! U kunt dagelijks in ons restaurant een hapje mee-eten en deelnemen aan onze activiteiten. Wilt u meedoen aan een activiteit in de Westerkim? Neemt u dan telefonisch of per e-mail contact met ons op.

In de agenda onderaan deze pagina leest u per dag welke activiteiten er worden georganiseerd.

Voor meer informatie mag u ons ook altijd bellen (0528-264038), mailen (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of kom langs bij de receptie (Bosboomstraat 26).

Graag tot ziens!