Arretjes cake

Arretjescake

Ingrediënten:
200 gr witte basterdsuiker
50 gr cacaopoeder
225 gr maria biscuit
250 gr gesmolten boter
2 verse eieren

Benodigdheden

Zeef
Cakevorm
Huishoudfolie
Stappenplan:

Doe de eieren in een kom samen met de basterdsuiker en mix met een mixer 2 minuutjes. Zeef de cacao er bij.

Giet beetje bij beetje de gesmolten boter erbij en mix er doorheen. Kruimel de koekjes, ik doe een gedeelte fijn een gedeelte grof voor een goede mix. Schep de stukjes koek door het mengsel.

Bekleed de cakevorm met folie. Doe het mengsel hierin en druk goed aan. Zet de arretjescake ca. 4 uur in de koelkast, het liefst een hele nacht.

  1. Tip: ik had een vrij lang cakeblik en heb hem daarom niet geheel gevuld maar voor ¾ zodat hij minder plat werd.

Bron: https://www.leukerecepten.nl/recepten/arretjescake/